Snelle tekent “Danique” als 2e artiest op zijn Lieve Jongens label

Danique tekent bij Lieve Jongens

Eind 2019 starte Snelle zijn eigen platenlabel “Lieve Jongens”. Snelle, Hidde Stegink, ROQ ‘N Rolla Music en Cloud 9 Music sloegen daarvoor de handen ineen. Het label dat ontstaan is uit het idee van Snelle en zijn manager Hidde Stegink. De naam van het label is afgeleid aan Snelle zijn “Lieve Jongens EP” die in 2018 uitkwam. Met daarop de hits “Oost-Indisch Doof” en “Mini Cooper”

Pjotr tekende op 27 september als eerste bij het label en bracht zijn EP “Goed Nieuws” uit. Vandaag werd de tweede signing bekend: “Danique”. Danique is de eerste dame getekend bij Lieve Jongens, vrijdag brengt zij haar eerste single “Hoe Het Toen Was” uit.

Justin Bieber heeft dit nummer van Ruben Annink gekopieerd

Ruben Annink Top5

Een paar weken geleden brachten Justin Bieber en Ariana Grande hun nieuwe single ‘Stuck With U’ uit. Het nummer lijkt heel erg op het nummer ‘Goed’ van Ruben Annink, dat hij 3 jaar geleden heeft uitgebracht. Als je de nummers afspeelt zul je de vergelijking horen in de melodie. Of Ruben hier nu juridische stappen voor gaat nemen zegt hij het volgende: “Als we heel eerlijk zijn, deze ga ik nooit winnen”. Dat de nummers zo op elkaar…

Lees verder

Geen items gevonden.