Nederlandstalige muziek

De Nederlandstalige muziek heeft een rijke geschiedenis. Er zijn talloze prachtige liedjes gemaakt. Er zijn verschillende verzamelalbums verschenen met de mooiste liedjes. Ook in de mediawereld is er een grote opkomt in Nederlandstalige muziek.

Oude Nederlandstalige muziek

Artiesten als Marco Borsato en Nick & Simon kunnen er op rekenen dat hun nieuwe single wel gedraaid wordt. En dat de songteksten daarvan verspreid worden. Maar er zijn zoveel meer dan de populaire Nederlandse artiesten. Door velen worden ook de oude Nederlandstalige liedjes gewaard. Juist daarvoor willen wij ook de songteksten kunnen aanbieden.

Ook daarvoor kun je terecht bij Nederlandsesongtekst.nl. Wij hebben ook de songteksten van de oudere Nederlandse hits van artiesten als Rob de Nijs, Frans Bauer, Drukwerk en ga zo maar door!

Muziek van minder bekende artiesten

Natuurlijk vind je de songteksten van de nieuwste singles van Marco Borsato, Nick & Simon en Nielson. Maar wij geven ook aandacht aan de Nederlandstalige platen van Nederlandse artiesten die je niet of nauwelijks hoort. Of de artiesten die aan het begin van hun carrière staan. Uiteraard kunnen we niet alle songteksten op onze website hebben, maar daar kun jij bij helpen! Of maak je zelf Nederlandstalige muziek en wil je graag jouw songteksten beschikbaar stellen?

Zien welke Nederlandstalige songteksten wij op onze website hebben staan? Wij hebben de Nederlandstalige muziek van toen & nu!