Justin Bieber heeft dit nummer van Ruben Annink gekopieerd

Ruben Annink Top5

Een paar weken geleden brachten Justin Bieber en Ariana Grande hun nieuwe single ‘Stuck With U’ uit. Het nummer lijkt heel erg op het nummer ‘Goed’ van Ruben Annink, dat hij 3 jaar geleden heeft uitgebracht. Als je de nummers afspeelt zul je de vergelijking horen in de melodie.

Of Ruben hier nu juridische stappen voor gaat nemen zegt hij het volgende: “Als we heel eerlijk zijn, deze ga ik nooit winnen”. Dat de nummers zo op elkaar lijken is volgens Ruben dan ook gewoon toeval. “Ik denk niet dat ze naar mij hebben geluisterd en dachten, laten we dit eens gaan jatten van deze Nederlandse guy.”

De Top 5 favoriete artiesten van: Ruben Annink

Ruben Annink Top5

5. Ronnie Flex Ik vind Ronnie een geniale artiest, performer en songwriter. En ik denk dat veel Nederlandse artiesten hem kunnen bedanken want hij heeft niet alleen hip hop maar ook Nederlandstalige muziek weer mainstream gemaakt 4. Guus Meeuwis Guus is voor mij altijd al een bron van inspiratie geweest de zuider koning van songwriting weet hele stadions mee te krijgen op goeie en gezellige muziek 3. Acda & de Munnik Deze top combinatie van stemmen heeft veel bij mij…

Lees verder