De 5 favoriete artiesten van Ruben Annink

1. Marco Borsato

Persoonlijk is Marco “Koning van de nederpop” voor mij. Iedereen kent wel een van zijn nummers uit zijn hoofd en zo niet kan je wel een refreintje mee zingen. Nummers over geluk en nummers waar je het niet droog kan houden Marco heeft het allemaal in huis daarom voor mij de nummer 1 Marco Borsato

2, Andre Hazes

Hazes koning van de kroeg en koning van de volksmuziek. Iedereen heeft wel een favoriet nummer van deze legende. Of je nou klap lam of brood nuchter bent. De teksten en stem van Andre Hazes komen altijd bij iedereen binnen.

3. Acda & de Munnik

Deze top combinatie van stemmen heeft veel bij mij los gemaakt als kind al. Super mooie teksten en herkenbare scenario’s over de liefde en verdriet. Acda & de Munnik hebben voor mij #1 als beste Nederlandse songwriters

4. Guus Meeuwis

Guus is voor mij altijd al een bron van inspiratie geweest de zuider koning van songwriting weet hele stadions mee te krijgen op goeie en gezellige muziek

5. Ronnie Flex

Ik vind Ronnie een geniale artiest, performer en songwriter. En ik denk dat veel Nederlandse artiesten hem kunnen bedanken want hij heeft niet alleen hip hop maar ook Nederlandstalige muziek weer mainstream gemaakt